Pradžia / Privatumo politika

Privatumo politika

Bendrosios nuostatos

Ši privatumo politika reglamentuoja elektroninės parduotuvės Šilta Mada (toliau – www.siltamada.com ) ir www.siltamada.com kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo, saugojimo principus bei tvarką.

Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika,Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

Elektroninėje parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.siltamada.com juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

www.siltamada.com vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:

  • Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
  • Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
  • Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
  • Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
  • Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

www.siltamada.com gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvėje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

  • Apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
  • Paruošti finansinius dokumentus (pvz., išrašyti sąskaitas faktūras);
  • Spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
  • Vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

  • Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
  • Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
  • Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

 

Slapukai (angl. cookies)

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kurią svetainė jums joje apsilankius išsaugo jūsų kompiuteryje arba judriojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Tinklalapyje www.siltamada.com įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Naudodamiesi e-parduotuve sutinkate su tuo, kad Jūsų kompiuterio (įrenginio) naršyklėje būtų įrašoma slapukų informacija. Savo sutikimą bet kada galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ištrindami slapukus ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.

Kaip kontroliuoti slapukus?

Jei pageidaujate, bet kada galite kontroliuoti ir (arba) ištrinti slapukus. Išsamesnės informacijos pateikiama adresu aboutcookies.org. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi jūsų įrenginyje.

Taisyklių keitimas

www.siltamada.com turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi.

Jeigu turite klausimų, rašykite mums info@siltamada.com